ultimele articole din

Blog

0 comentarii

Bijuteriile sunt și ele elemente cheie care te ajută să îți completezi perfect ținuta din ziua nunții. În continuare vom oferi câteva sfaturi utile care să vă ajute în alegerea bijuteriilor perfecte.

Nu există reguli stricte cu privire la alegerea bijuteriilor pe care le vei purta în ziua nunții, însă ele trebuie alese cu grijă ținând totuși cont de rochia de mireasă, coafură și stil.
Pentru ziua nunții ar trebui să alegi elemente care să se completeze reciproc, creând astfel un look perfect echilibrat.
În cazul rochiilor de mireasă ivory se potrivesc cel mai bine bijuteriile aurii, deoarece pun în evidență nuanțele de unt ale acesteia. Pentru rochiile de mireasă realizate din material alb sunt recomandate bijuterii argintii.
Dacă pe rochie sunt aplicate pietricele sau mărgele de o anumită nuanță sau cu anumite reflecții, atunci acestea vor dicta culoarea accesoriilor.
Pentru cele care deja ați ales o rochie cu un model elaborat sau detalii strălucitoare se recomandă un set de cercei cu perle sau cristale care ies în evidență, dar care nu distrag atenția de la rochia spectaculoasă.
Ține cont de tipul decolteului și de cât de accesorizată este rochia de mireasă în partea de sus. Dacă rochia are în partea de sus mărgele, perle sau alte pietricele renunță la colier și alege doar o pereche de cercei lungi.

 

În cazul în care ai ales o rochie cu corset, fără bretele poți opta pentru un colier finuț sau pentru unul supradimensionat.
Atunci când alegi rochie lăsată pe umeri, iar decolteul este destul de generos poți opta pentru un colier delicat la baza gâtului. În caz contrar alege doar varianta de cercei și brățară.
În alegerea cerceilor ține cont și de coafura pe care o vei avea în ziua evenimentului. Dacă preferi părul desprins, iar cerceii nu se vor vedea atât de mult poți opta pentru o pereche de cercei mici cu pietre. Dacă vei alege ca părul să fie aranjat în coc poți opta pentru o pereche de cercei mai mari.
Chiar dacă îți dorești să strălucești în ziua cea mare, ține cont de stilul tău și alege bijuteriile cu care crezi că te vei simți confortabil.
0 comentarii

Tipul de voal ales poate influența în mod direct întreaga apariție.
Voalul este un element aproape la fel de important ca și rochia de mireasă. Un voal bine ales, pe lângă faptul că va completa perfect ținuta, va scoate scoate în evidență rochia și trăsăturile, ajungând să fii cu adevărat o apariție de neuitat.

Voalul până la nivelul umerilor
se potrivește rochiilor de mireasă cu detalii extravagante în partea de sus. Având această lungime, voalul nu acoperă detaliile rochiei, ci ajută să le evidențieze. Un voal de mireasă până la nivelul umerilor nu va atrage atenția de la detaliile rochiei de mireasă.

Voalul până la nivelul coatelor
este folosit atunci când vrei să îți acoperi umerii sau vrei să îți pui în evidență trăsăturile feței. Acesta îți va permite să îl manevrezi pe tot parcursul evenimentului, fără a mai fi nevoie să renunți la el. Voalul până la nivelul coatelor se potrivește aproape oricărui tip de rochie.

Voalul până la nivelul palmelor
se potrivește mireselor care caută un stil clasic și atemporal. Acest model de voal este unul dintre cele mai purtate. Scoate în evidență trăsăturile corpului și se potrivește oricărei rochii de mireasă indiferent de stil.

 

Voal până la nivelul genunchilor
este recomandat rochiilor de mireasă fără trenă, oferind libertate în mișcare.

Voalul chapel
atinge suav pământul. El trebuie să depășească nivelul rochiei cu 15-20 cm. Voalul chapel este recomandat rochiilor de mireasă ample.

Voalul cathedral
depășește lungimea rochiei cu câțiva metri. Se poate purta atât la rochii ample, formale sau lungi, cât și la cele cu trenă. Poți alege ca voalul să fie simplu sau cu broderie pe margine, lungimea lui începând de la 2,5 m. Voalul de tip cathedral este voalul care reprezintă emblema mireselor regine.

Dacă te gândești că un voal lung te va incomoda pe parcursul dansului, poți alege un voal de mireasă detașabil (2 în 1) și astfel vei putea renunța la partea lungă și vei rămâne în continuare cu partea scurtă.

0 comentarii

Ai găsit rochia de mireasă la care visai de atâta timp, iar acum ești în căutarea unui voal de mireasă?

Acest articol este creat pentru a te ajuta în luarea unei bune decizii legate de voalul pe care îl vei purta în ziua nunții. După alegerea rochiei, voalul este un accesoriu menit să te pună în evidență.

În alegerea unui voal de mireasă trebuie luat în considerare modul în care voalul se va asorta cu rochia, cu forma feței și a corpului, cu coafura precum și cu preferințele tale.

Dacă rochia de mireasă aleasă este cu multe detalii extravagante, alege un voal din tulle simpu. Dacă rochia deja aleasă este una minimalistă, poți opta pentru un voal cu detalii din dantelă sau perle. Ține cont de poziționarea detaliilor prețioase ale rochiei pentru a nu le acoperi cu voalul.

Culoarea voalului trebuie să coincidă cu culoarea rochiei. Înainte de achiziționa un voal de mireasă este indicat să știi exact nuanța rochiei.

În alegerea voalului de mireasă, coafura este foarte importantă. Dacă îți dorești un voal foarte lung, coafura trebuie realizată în așa fel încât părul să susțină greutatea lui.

În funcție de coafura dorită și de trăsăturile miresei, voalul poate fi prins deasupra sau dedesubt. Un voal cu volum, prins deasupra, te va ajuta să pari mai înaltă, însă dacă coafura va fi una complexă și spectaculoasă, poți opta pentru a prinde voalul dedesubt.

De asemenea, dacă îți dorești să renunți la voal pe durata petrecerii, asigură-te că îndepărtarea lui nu va compromite coafura.

Volumul dat de voal în partea de sus se datorează lățimii voalului, precum și numărului de straturi. Dacă îți dorești un volum limitat, în partea de sus și în laterale (umeri) trebuie să alegi un voal cu o lățime mai mică, până în 150 cm. Pentru a obține un voal voluminos în partea de sus, trebuie ca acesta să aibă o lățime minimă de 250 cm.

                                                    

Poate îți dorești un voal lung care pe timpul zilei, la biserică și la poze să completeze cu adevărat rochia de mireasă, dar în același timp te gândești cum o să te descurci cu el în timpul petrecerii, unde atenția ta trebuie să fie pe realizarea de amintiri unice, nu pe grija voalului.

Ține cont de toate elementele de mai sus și alege cu grijă accesoriile menite să te pună în evidență.

X