Termeni și condiții

Definiții cu caracter general

R&R Pure Design SRL., cu sediul social în Județul Hunedoara, Municipiul Petroșani, Strada 1 Decembrie 1918,  bl 120, Ap 15, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J 20/77/2017, CUI 36981385, în calitate de comerciant (denumită în continuare „Societatea”).

Societatea este deținătoarea domeniului www.rrpuredesign.ro precum și subdomeniile acestuia. Societatea deține toate drepturile de proprietate intelectuală de pe site. Este interzisă copierea întregului sau parte din conținutul site-ului.

Clientului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, includerea oricărui conținut în orice alt context decât cel original aflat pe rrpuredesign.ro, precum și vânzarea produselor de pe site. Cele mai sus menționate sunt permise doar cu acordul scris al societății.

Copierea, transferul și/sau utilizarea conținutului este permisă numai în scopuri personale sau non-comerciale, dar neintrând în conflict cu prevederile documentului.

 

Disponibilitatea produselor

R&R Pure Design SRL nu poate garanta disponibilitatea pe stoc a tuturor produselor afișate întrucât produsele comercializate pot fi atât pe stocul propriu cât și al furnizorilor. Din acest motiv R&R Pure Design SRL va contacta telefonic clienții pentru confirmarea disponibilității produselor. Dacă produsele comandate nu sunt pe stocul propriu sau în stoc furnizor și nici nu se poate oferi un alt produs echivalent comanda dumneavoastră va fi anulată.

 

Informații despre produse

R&R Pure Design SRL face toate eforturile pentru a vă prezenta cu maximă corectitudine culorile, mărimile, dimensiunile și descrierea produselor. Totuși, datorită volumului mare de date pot apărea inadvertențe în cadrul informațiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeți pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

 

Contact

Societatea își publică pe site toate datele corecte de identificare și de contact.

Consumatorul trebuie sa completeze formularul de comanda corect, integral și să îl comunice către Societate.

Momentul încheierii contractului la distanță îl constituie momentul primirii mesajului de confirmare de către Client, referitor la comanda sa.

Clientului nu i se iau în considerare comenzile telefonice.

Clientul declară că a luat cunoștință și este de acord cu toate cele menționate mai sus, inclusiv cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

Aceste condiții de confidențialitate pot fi actualizate de câte ori este nevoie fără acordul utilizatorilor/clienților.

X