Ești în căutarea unui voal de mireasă? Iată cum alegi voalul perfect

Blog

Ești în căutarea unui voal de mireasă? Iată cum alegi voalul perfect

,
In Voaluri și accesorii
,

Ai găsit rochia de mireasă la care visai de atâta timp, iar acum ești în căutarea unui voal de mireasă?

Acest articol este creat pentru a te ajuta în luarea unei bune decizii legate de voalul pe care îl vei purta în ziua nunții. După alegerea rochiei, voalul este un accesoriu menit să te pună în evidență.

În alegerea unui voal de mireasă trebuie luat în considerare modul în care voalul se va asorta cu rochia, cu forma feței și a corpului, cu coafura precum și cu preferințele tale.

Dacă rochia de mireasă aleasă este cu multe detalii extravagante, alege un voal din tulle simpu. Dacă rochia deja aleasă este una minimalistă, poți opta pentru un voal cu detalii din dantelă sau perle. Ține cont de poziționarea detaliilor prețioase ale rochiei pentru a nu le acoperi cu voalul.

Culoarea voalului trebuie să coincidă cu culoarea rochiei. Înainte de achiziționa un voal de mireasă este indicat să știi exact nuanța rochiei.

În alegerea voalului de mireasă, coafura este foarte importantă. Dacă îți dorești un voal foarte lung, coafura trebuie realizată în așa fel încât părul să susțină greutatea lui.

În funcție de coafura dorită și de trăsăturile miresei, voalul poate fi prins deasupra sau dedesubt. Un voal cu volum, prins deasupra, te va ajuta să pari mai înaltă, însă dacă coafura va fi una complexă și spectaculoasă, poți opta pentru a prinde voalul dedesubt.

De asemenea, dacă îți dorești să renunți la voal pe durata petrecerii, asigură-te că îndepărtarea lui nu va compromite coafura.

Volumul dat de voal în partea de sus se datorează lățimii voalului, precum și numărului de straturi. Dacă îți dorești un volum limitat, în partea de sus și în laterale (umeri) trebuie să alegi un voal cu o lățime mai mică, până în 150 cm. Pentru a obține un voal voluminos în partea de sus, trebuie ca acesta să aibă o lățime minimă de 250 cm.

                                                    

Poate îți dorești un voal lung care pe timpul zilei, la biserică și la poze să completeze cu adevărat rochia de mireasă, dar în același timp te gândești cum o să te descurci cu el în timpul petrecerii, unde atenția ta trebuie să fie pe realizarea de amintiri unice, nu pe grija voalului.

Ține cont de toate elementele de mai sus și alege cu grijă accesoriile menite să te pună în evidență.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

X